Drazí přatelé,

K nám do Brna přijede ruská spisovatelka dětské literatury Aja En. Zveme všechny zájemce na setkání s ruskou spisovatelkou pro děti. Autorkou populární série ,,Mutangely“ a dalších zajímavých knih.

Aja En ( vlastním jménem Aja Borisovna Krestěvova) – fyzik, spisovatelka pro děti, scénáristka a redaktorka dětských časopisů. Je nositelkou celé řady cen za literaturu a vítězskou literárních soutěží. Autorkou desítek knih a přispěvatelem do mnoha dětských časopisů jak v Rusku, tak i za hraničí. Aja En přijede do Brna v rámci projektu ,,Kniguru“ v České republice. Jedná se o tvůrčí literární soutěž pro žáky a studenty ve věku od 10 do 21 let žijících v ČR, kteří se učí rusky. Zapojit se mohou i jejich rodiče a pedagogové. Aja En  je jedním z členů poroty této soutěže a setkání s ní bude určitě zajimavé a přínosné pro všechny účastníky soutěže. Přítomen bude také generální ředitel projektu Kniguru Georgi Urušarze.

Setkání se uskuteční v sobotu  20. října 2018 v 12 hodin na ulici Křenová 67 ve Škole ruského jazyka a kultury při Rkosm.

Bližší informace o soutěži můžete získat na našich webových stránkách.

Prosím o potvrzení své účasti na e-mail: ljubov@email.cz nebo rkosmcz@gmail.com nebo +420 737 687 559

 

А по ссылкам ниже можно прочитать некоторые произведения автора:

Ая эН «Абсолютно необитаемые» (7 сезон, 1 место). Для читателей 13-16 лет

Спин-офф серии фантастических романов о том, каково быть последним обычным человеком на Земле-11, когда вокруг — ангелы, мутангелы, инфилоперы и прочие удивительные существа.

http://kniguru.info/korotkiy-spisok-sedmogo-sezona/absolyutno-neobitaemyie

 

Ая эН «Библия в SMS-ках» (1 сезон, 2 место) Для читателей 14-16 лет

Довольно трудно двумя словами сказать, о чем этот роман. О жизни. О том, что у каждого свой путь и своя ноша. О самодурстве и о заботе, об исполнении желаний и об открывающихся возможностях. Об ответственности и о том, что только ты сам проживаешь свою жизнь.
Книга-рекордсмен по количеству обсуждений и споров на сайте «Книгуру» и в социальных сетях премии.

http://kniguru.info/short-list/bibliya-v-smskah