Od roku 2017 pořádá Tver All-ruská dětská soutěž „Jsme 20 milionů“

Vokalisté, hudebníci, studenti choreografických studií ve věku od 6 do 18 let se účastní soutěže ruské dětské kreativity „Jsme 20 milionů“. Cílem soutěže je identifikovat nadané děti a mládež v oblasti kultury a umění a vytvořit podmínky pro tvůrčí rozvoj mladé generace.

V průběhu 11 let vybírala Nadace For Good kreativní děti, a co je nejdůležitější, pomohla jim realizovat se a vstoupit na nejlepší univerzity v zemi.

 

„Naše děti vystupují hlavně v nejlepších sálech, které máme v zemi. Máme pro děti všechno nejlepší, “řekl Oleg Dolgopolov, projektový manažer Nadace pro rozvoj kultury „pro dobro “.

Soutěž „Jsme 20 milionů“ je součástí plánu akcí pořádaných v rámci Dekády dětství, vyhlášené v Rusku na roky 2018–2027, a na seznamu olympiád a tvůrčích soutěží Ministerstva školství Ruské federace. Zúčastnit se ho mohou žáci hudebních škol, kulturních paláců a dalších profesních institucí i amatéři.

V rámci mentoringu se účastníci projektu a mentoři spojí a připraví galakoncert, který se bude konat na jaře roku 2020 a bude výsledkem soutěže. Vítězové, výherci cen a výherci Grand Prix budou vyhlášeni. Kromě toho se plánuje zorganizovat turné „Srdce nemá hranice“ v Rusku a v zahraničí.

 

Pořadatelem soutěže „Jsme 20 milionů“ je Nadace pro rozvoj kultury „Dobré“ s podporou vlády Tverského kraje, Moskevské státní konzervatoře, pojmenované po P.I. Čajkovskij, Ruská hudební akademie. Gnesins, Moskevské hudební divadlo pojmenované po K.S. Stanislavsky a Vl. I. Nemirovich-Danchenko.

https://www.facebook.com/voblago.su/

https://vk.com/fond_voblago